Köröm eltávolítása helyesen, majd ezt követően érdekel

Nail art egy csodálatos dolog, ahol folyamatosan boldog, mert ők bánnak jól táplálja. Ha a köröm kell oltani, de csak egy különleges alkalomra, vagy be szeretné szúrni, csak egy kis szünet, egy köröm vissza, hogy a természet nem probléma. Meg kell jegyeznünk, csak egy pár dolgot.

Vissza a természetes köröm: terv, illetve A B

foto1Két fő módja, hogy megszabaduljon a műköröm. Csak hagyja, hogy nő, de az élet Átmenetek. Jelenleg azonban vannak olyan speciális festékek, hogy töltse ki a hézagokat, valamint az Átmenet vizuálisan is elhangzott. Egy másik réteg szín alkalmazni lakk a teljes köröm, lehetővé teszi jól. Átlagosan várni kell körülbelül három hónapig, amíg a gél vagy akril réteg nőtt volna elég. Egy másik lehetőség az, hogy lehetővé tegye a zselés körmök a Stúdióban, csak hogy közel fájlokat. Ki építi a kezét, azonban cselekednünk kell, hogy nagyon óvatosan. Működik Jolifin körömreszelő, különböző vastagságú. Eltávolítja csak a felső réteg a vastag, durva egy fájlt, majd működik, akkor jól fájl nagyon Közel van a természetes köröm. Fejezd be egy polírozás körömreszelő. Ajánlott még, hogy a zselé nem teljesen abzufeilen hagyni egy nagyon vékony réteg a körömlakk. Tehát a természetes köröm nem sérül.

A körmök ne távolítsa el: a figyelmét, kérem!

Kérlek, soha ne használjon gél vagy akril réteg, hogy tépje le, vagy harapni! Így helyettesíti a felső réteg A természetes köröm az első úgy néz ki, csúnya, gonosz, hogy sérülést okozhat! Balszerencsét hoz, ha leüt a köröm, a körömágy!

Regenartion idő: szörnyű a megfelelő ellátás

Persze, a természetes köröm egy kis időre van szüksége, hogy összeszedje magát. Használja a jobb termékek, őt vissza, de hamarosan egy egészséges, gyönyörű természetes körmök. Használt Nagelöl Jolifin Jolifin, hogy további kalcium az építési-gél, hogy erősítse A természetes köröm. Használja a festéket, mint egy kezelés négy hétig: az első nap egyetlen réteg kalcium-build-up-gél, a következő napon a második réteget, majd a harmadik napon újra eltávolítja. Majd az egész folyamat ismétlődik, újra. Kérjük, használja a körömlakk nem a fuvarozó, mint a folyékony Jolifin foto2körömlakk lemosó eper nélkül aceton, szükség ahhoz, hogy a körmök is. Egy másik tipp: Tartsa a körmök, a lehető legrövidebb feilt őket egy ovális alakú. Ezek a knock legalább könnyű, kevésbé sérülékeny, mint a csúcs, vagy csak gefeilte körmök.

Az első alkalom után: Kérjük, legyen óvatos!

Mellesleg, akik eltávolodtak a műköröm legalább egyszer, tudja, hogy ez szükséges ahhoz, hogy megszokja a hiánya, a stabilitás, a természetes köröm. Körmök dolgokat kaparás vagy nyitott üdítős doboz, a múlté. Még a hangos klikk-klakk, a Szépség Köröm billentyűzet einhacken kell alávetni. Azonban a természet szép köröm a köröm. Csak meg kell tanítani valamit, óvatosabb. Lásd a tippek a sok szép természetes körmök!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.